Collegekaart

‚Äč‚ÄčIeder studiejaar ontvang je een collegekaart / bewijs van inschrijving voor de start van je opleiding.

Je ontvangt een collegekaart van de HU, ongeacht het type opleiding (master, minor), of de opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal). Zodra je inschrijving is voltooid en je hebt een pasfoto geüpload in Osiris, dan ontvang je, ongeveer twee weken voor aanvang van je opleiding, je collegekaart. Volg je meerdere opleidingen, dan ontvang je ook meerdere collegekaarten. Wanneer je tussentijds van opleiding verandert, ontvang je automatisch een nieuwe collegekaart.

Online collegekaart MijnHU
Zodra je inschrijving is voltooid, verschijnt je collegekaart ook online op MijnHU (www.mijn.hu.nl), onder de tegel Collegekaart. Je logt in op MijnHU met je HU-account. De digitale collegekaart heeft dezelfde functie en waarde als de fysieke collegekaart. Verschijnt je collegekaart niet online, neem dan contact op met Bureau Inschrijving.

Pasfoto uploaden
Voor je collegekaart hebben wij eenmalig een pasfoto van je nodig. Zodra je een HU-account hebt, kun je een foto uploaden in Osiris Student. In de uploadinstructies lees je hoe je dit doet en aan welke eisen je pasfoto moet voldoen. Het is mogelijk om een pasfoto te uploaden op MijnHU. Deze foto wordt echter niet gebruikt voor je collegekaart, ook niet voor je digitale collegekaart op MijnHU.

Instructies uploaden pasfoto