Minors

Binnen de HU heb je de mogelijkheid je profileringsruimte in te vullen met een minor. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk om je goed te oriƫnteren. Check eerst bij je opleiding hoe groot je profileringsruimte is en of jij in het studiejaar 2016-2017 een minor kunt gaan volgen.

[button]

Reserveminor

Als er voor een minor te veel of te weinig inschrijvingen zijn, kan het voorkomen dat je een andere minor moet kiezen. Denk daarom van tevoren na over een reserveminor voor het geval dat je favoriete keuze niet kan doorgaan.

Details minor in Osiris

Voor meer gedetailleerde informatie over een minor kun je ook terecht op www.osiris.hu.nl. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

  1. Log in op OSIRIS Student.
  2. Kies het tabblad ‘Onderwijs’.
  3. Kies het tabblad ‘Minor’. 
  4. Vul bij Collegejaar '2016' in.
  5. Vul de Osiris minorcode in of de titel van de minor.
  6. Klik op ‘Zoeken’ (linksonder).
  7. Maak een keuze uit het aanbod.

Per minor vind je een uitgebreide beschrijving van de inhoud, doelstellingen, profileringsaspecten e.d.

Blok of lint

De minors worden over het algemeen in blokvorm gegeven, maar lintprogrammering komt ook voor. Bij elke minorbeschrijving op deze site is aangegeven of de minor in blok- of lintvorm wordt aangeboden.

Een minor die in blokvorm gegeven wordt,kan aangeboden worden in periode AB (de eerste helft van het studiejaar) en/of in periode CD (de tweede helft) van het studiejaar. Je hebt in die periode, waarin je de minor volgt, dan geen roosterruimte meer om andere studieonderdelen te volgen.

Een lintprogrammering houdt in dat de minor één jaar lang wordt gegeven.

Advies

Voor advies en begeleiding bij je minorkeuze ga je naar je studieloopbaanbegeleider (SLB’er). Wie jouw SLB’er is vind je in Osiris onder het tabblad ‘begeleider’. In overleg met je SLB’er stel je je individuele studieplan op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten