Honours

Wil jij straks het beste uit jezelf en je studie halen? Ben je creatief en ondernemend? Dan is het HU honourstraject vast iets voor jou! HU Honours is er voor alle studenten met verschillende kwaliteiten die zichzelf graag uitdagen en het verschil durven maken voor de beroepspraktijk en samenleving.

Door deel te nemen aan HU Honours creëer je meerwaarde:

  • Je vergroot je eigenwaarde, ontdekt je talenten en groeit erin verder;
  • Je verhoogt je waarde op de arbeidsmarkt met een hogere of andere startpositie;
  • Je creëert waarde voor de beroepspraktijk en samenleving door ambitie te koppelen aan onderzoek, multidisciplinariteit, innovatief vermogen en kennisvermeerdering.

Een HU honourstraject volg je naast je opleiding: je studiepunten haal je in het curriculum van je opleiding. Met HU Honours kun je sterren verdienen, dit vraagt een extra investering.

Als je vijf sterren hebt verzameld, kun je voor de eindbeoordeling gaan. Je toont dan aan dat je “leading professional in waardecreatie” bent voor de beroepspraktijk en samenleving. Bij een positieve eindbeoordeling studeer je af met de kwalificatie “with honours” en ontvang je het honourscertificaat bij je diploma.

De HU heeft een breed palet aan honoursonderwijs variërend in duur, inhoud en mate van autonomie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledig honoursprogramma waarmee je vijf sterren kunt behalen inclusief de eindbeoordeling.

Je kunt ook kiezen voor een extra prestatie vanuit een cursus van je opleiding of je komt met een geheel eigen idee.

Contact

Op de hoogte blijven?
Volg HU Honours via Twitter, Facebook of lees het blog.

 
Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar de honourscontactpersoon van je opleiding.

@HU_Honours