Open dag 10 maart 2018

Er zijn zoveel leuke studies om uit te kiezen! Het kiezen van een studie kan best spannend zijn. Hoe kom je er achter wat je later wil worden en wat er bij jou past? Misschien weet je het al precies of misschien ben je nog op zoek naar inspiratie. Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes bezoeken en deelnemen aan proeflessen en workshops. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Op zaterdag 10 maart 2018 van 09:30 tot 15:00 uur ben je welkom op onze open dag in Utrecht en Amersfoort.

Kom jij ook?

Aanmelden voor de open dag is helaas nog niet mogelijk. Je kunt wel alvast een alert aanmaken zodat je we je een e-mail kunnen sturen zodra je je daadwerkelijk kunt aanmelden voor de open dag.

Alert aanmaken

Een aantal opleidingen geeft informatie over hun deeltijd- en duale varianten. De open dag is je kans om kennis te maken met de HU en de sfeer te komen proeven. We raden je aan om meerdere opleidingen te bezoeken.

Wijzigingen in het economische domein

Per september 2018 veranderen er een aantal economische HU-opleidingen van naam en soms van programma. Lees meer over deze veranderingen.

Locatie

Elke opleiding houdt de open dag in haar eigen gebouw in Utrecht en Amersfoort. Bekijk waar onze locaties zich bevinden.

Bereikbaarheid Utrecht en Amersfoort

Vanwege verwachte drukte adviseren we je je goed te laten informeren over de bereikbaarheid. Lees meer over de bereikbaarheid van de locaties van de HU in Utrecht en Amersfoort.

Als je werk met een studie wilt combineren, ben je welkom op de open avond voor werkende professionals.

Sfeerimpressie

Meer informatie

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Wilt u uw werk combineren met een studie?

Hogeschool Utrecht (HU) heeft ruime ervaring in het opleiden van werkende professionals tijdens elk gewenst moment in hun carrière. Met deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen helpt de HU jaarlijks zo’n 25.000 professionals hun kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen.

Ga naar de open avond

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten