Bereikbaarheid Amersfoort en Utrecht

Alle locaties van de HU zijn goed bereikbaar. Vanwege de te verwachten drukte raden we je aan zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Hieronder vind je per locatie belangrijke informatie over de bereikbaarheid.

Bovenaanzicht Uithof

Openbaar vervoer Utrecht

Reis je met de trein naar Utrecht of kom je uit Utrecht zelf? De HU zet gratis bussen in voor het vervoer van Utrecht CS naar de HU-locaties op de Uithof. Deze gratis bussen vertrekken vanaf 8.30 uur vanaf de Jaarbeurszijde, perron C8, halte lijn 12. Op het station lopen studenten rond met rode HU-jassen. Zij wijzen de weg naar de bussen.

Algemene bereikbaarheidsinformatie Utrecht

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch liever met de auto? Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij de verschillende locaties. Wij raden je daarom aan te parkeren bij Transferium P+R De Uithof aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct naar de parkeergarage. Parkeren kost € 4,70 per dag. De HU zet gratis bussen in om je vanuit het transferium naar de HU-locaties op de Uithof te brengen. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar).

Bereikbaarheidsinformatie per locatie

Klik op één van onderstaande links voor bereikbaarheidsinformatie over de locatie die je wilt bezoeken.

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort / HU Amersfoort (HUA)
Locatie Bolognalaan 101 Utrecht (Uithof) / Communicatie en Journalistiek
Locatie Daltonlaan 200 Utrecht (Uithof) / HBO-ICT
Locatie Daltonlaan 400 – 500 Utrecht (Uithof) / Economie en Management
Locatie Padualaan 97 Utrecht (Uithof) / Onderwijs en Opvoeding
Locatie Padualaan 99 Utrecht / Bouw & Omgeving, Techniek & Design
Locatie Padualaan 101 Utrecht (Uithof) / Maatschappij en Recht
Locatie Heidelberglaan 7 Utrecht (Uithof) – Bolognalaan 101 / Gezondheidszorg en Life Sciences and Chemistry

Locatie De Nieuwe Poort 21 Amersfoort / HU Amersfoort (HUA)

Reis je met de trein naar Amersfoort? Ons gebouw is slechts 9 minuten lopen vanaf het station. Kom je toch liever met de auto? Let dan goed op de wegwerkzaamheden in en om de steden Utrecht en Amersfoort. Kijk op www.goedopweg.nl en/of www.amersfoort.nl/bereikbaarIn Amersfoort kun je voor €1,50 per uur parkeren op het parkeerterrein achter het HU-gebouw. Is daar geen plek meer? Parkeer dan in de parkeergarage van het naastgelegen winkelcentrum. Hier betaal je € 2,00 per uur. Meer informatie over deze locatie.

Locatie Bolognalaan 101 Utrecht (Uithof) / Communicatie en Journalistiek en Gezondheidszorg

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch liever met de auto? Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op locatie. Parkeren kan op de parkeerplaatsen bij de Bolognalaan. Volg hiervoor de bebording waarop Communicatie & Journalistiek aangegeven staat. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie.

Locatie Daltonlaan 200 (Uithof) / HBO-ICT

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar op de Daltonlaan. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan bij Transferium P+R De Uithof aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct naar de parkeergarage. Parkeren kost € 4,70 per dag. De HU zet gratis bussen in om je vanuit het transferium naar de HU-locaties op de Uithof te brengen. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie.

Locatie Daltonlaan 400 – 500 Utrecht (Uithof) / Economie en Management

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar op de Daltonlaan. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan bij Transferium P+R De Uithof aan de A28. Vanaf afrit 2 rijd je direct naar de parkeergarage. Parkeren kost € 4,70 per dag. De HU zet gratis bussen in om je vanuit het transferium naar de HU-locaties op de Uithof (en weer terug) te brengen. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie.

Locatie Padualaan 97 Utrecht (Uithof) / Onderwijs en Opvoeding

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op locatie. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaatsen bij de Sorbonnelaan. Volg hiervoor de bebording waarop Onderwijs & Opvoeding aangegeven staat. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie.

Locatie Padualaan 99 Utrecht / Bouw & Omgeving, Techniek & Design

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er is slechts een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op locatie. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaatsen bij de Sorbonnelaan. Volg hiervoor de bebording waarop Onderwijs & Opvoeding aangegeven staat. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie. Meer informatie over deze locatie.

Locatie Padualaan 101 / Maatschappij en Recht

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op locatie. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaatsen bij de Leuvenlaan. Volg hiervoor de bebording waarop Maatschappij & Recht aangegeven staat. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie

Locatie Heidelberglaan 7 Utrecht (Uithof) – Bolognalaan 101 / Gezondheidszorg en Life Sciences and Chemistry 

We adviseren je om met het openbaar vervoer te komen. Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op locatie. Kom je toch liever met de auto? Parkeer dan op de parkeerplaatsen beschikbaar bij de Cambridgelaan. Volg hiervoor de bebording waarop Gezondheidszorg en Life Sciences and Chemistry aangegeven staat. Let daarbij goed op de wegwerkzaamheden in en om Utrecht (www.goedopweg.nl en www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar). Meer informatie over deze locatie.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698