Matching / studiekeuzecheck

Heb je je geori├źnteerd op onze website en informatiebrochures gelezen? En heb je onze open dagen en meeloopdagen bezocht? Als je zeker weet welke opleiding je wilt gaan volgen, kun je je aanmelden.

Let op: het blijkt helaas regelmatig voor te komen dat mails rondom de verplichte studiekeuzecheck in spamboxen terecht komen. Check daarom regelmatig je spambox zodat je geen belangrijke informatie mist.

Studiekeuze-activiteiten en de Studiekeuzecheck helpen je bij een goede studiekeuze. Zo vergroot je de kans om je opleiding succesvol te doorlopen.

Woon je in Nederland?

Voor aanmelders woonachtig in Nederland is de Studiekeuzecheck bij onze voltijd bachelor-, duale- en ad-opleidingen zonder decentrale selectie een verplicht onderdeel van je aanmelding voor de propedeusefase. De Studiekeuzecheck bestaat uit een digitale intake en een matchingsdag. Na de matchingsdag krijg je een advies dat niet bindend is. Dat wil zeggen dat je ook met een negatief advies zelf de keuze maakt om met de opleiding te starten.

Op zoek naar een deeltijd bacheloropleiding? Lees meer over de Studiekeuzecheck bij deeltijdopleidingen.

Woon je in het buitenland of het Caribisch deel van het Koninkrijk?

Ook voor jou is de digitale intake verplicht. Omdat de reisafstand een belemmering vormt om naar een matchingsdag te komen  biedt de opleiding een adviesgesprek via Skype aan. Dit gesprek is niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden. Na dit gesprek ontvang je een niet-bindend studiekeuzeadvies.

N.B. Beschik je over een diploma van een buitenlandse vooropleiding dan maakt, naast de Studiekeuzecheck, een diplomawaardering ook nog onderdeel uit van je aanmelding. Voor informatie hierover verwijzen we je naar “How to apply”.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698