Studenten springen in het diepe tijdens de Business Lab Sessions

Minor Treasury management

Studenten werken bij de minor Treasury Management aan echte internationale business cases. Dit gebeurt tijdens de Business Lab Sessions, een samenwerking van Hogeschool Utrecht met ILFA Treasury Support. "De studenten worden volledig in het diepe gegooid. De echte wereld is niet perfect en de situatie van de Business Lab Sessions dus ook niet. Maar juist door de hands-on ICT-ervaring in de praktijk worden ze klaargestoomd om startbekwaam aan hun eerste baan te beginnen", aldus HU-hoofddocent Michiel van der Ven. De studenten zijn enthousiast. Zo vertelt Martijn Mullié: "Ik ben ervan overtuigd dat ik in mijn werk over vijf jaar nog steeds de sessies van ILFA kan gebruiken om nieuwe vragen te beantwoorden."

Terug naar de pagina van Finance & Control