Kopopleiding leraar 2e graads

Factsheet

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan een hbo- of wo-bacheloropleiding en sluit jouw opleiding aan op een schoolvak? Ga je graag met jongeren om? Zou je hen echt iets bij willen brengen over je vak? En lijkt het je leuk om op een school te werken? Dan is de kopopleiding Leraar tweedegraads van Hogeschool Utrecht iets voor jou!

De kopopleiding is een eenjarige voltijd bacheloropleiding waarbij de praktijk centraal staat. Je leert en werkt tegelijk. Via de kopopleiding bereid je je helemaal voor op het beroep leraar. Zo leer en oefen je didactische vaardigheden, pedagogische vaardigheden en verdiep je je in het Nederlandse onderwijssysteem. Bovendien ga je direct aan de slag op een school.

Prijsinformatie: De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.
Locatie: Padualaan 97 Utrecht
Toelatingseisen: Om aan de kopopleiding te kunnen beginnen, moet je recent een bachelor- of masteropleiding hebben afgerond die direct aansluit bij een schoolvak. Bekijk hier de toelatingseisen.