Ad Eventmanager

In het kort

Ben je ondernemend en creatief? Wil jij een event professioneel als communicatiemiddel inzetten? Wil je organisaties helpen hun relatie met doelgroepen te versterken? Dan is Eventmanager de juiste opleiding voor jou!

Tijdens de tweejarige associate degree (Ad) Eventmanager ontwikkel je de basiscompetenties die nodig zijn om als succesvolle assistent eventmanager aan de slag te gaan. Na je studie kun je bijvoorbeeld grote evenementen of personeelsfeesten organiseren. De focus ligt op het evenement als onderdeel van een pakket aan communicatiemiddelen. Al deze middelen leveren een bijdrage aan het bereiken van organisatiedoelstellingen. Je kunt als (assistent) eventmanager met communicatie-achtergrond meer dan alleen organiseren. Je leert een creatief concept te bedenken dat past binnen de doelstellingen van een organisatie. 

In het eerste jaar van je studie werk je aan een brede kennisbasis en ontwikkel je belangrijke vaardigheden als samenwerken, presenteren, onderzoeken en professioneel communiceren. In het laatste jaar van de opleiding ga je de geleerde theorie in praktijk brengen, onder meer in een stage in het werkveld.

 

Aanmelddeadline: 01 mei 2018
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.

Locatie: De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Omvang:

De totale opleiding heeft een omvang van 120 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur.

Toelatingseisen:

Je kunt je aanmelden bij de ad Eventmanager met een havo- of vwo-diploma (alle profielen) of mbo (niveau 4). Kijk bij Toelatingseisen voor een uitgebreider overzicht.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698