Chemie

Doorstuderen

Master halen

Na je bacheloropleiding kun je een mastergraad halen, zowel in het hbo als aan de universiteit. De opleiding Chemie werkt nauw samen met de Universiteit Utrecht (UU) en de universiteiten van Amsterdam (UvA en VU). Na je bacheloropleiding heb je soms directe toegang tot een masteropleiding. Soms moet je een premaster volgen tijdens je bachelor.

Centrum voor Natuur en Techniek

Het Centrum voor Natuur en Techniek van de HU heeft een uitgebreid aanbod aan parttime opleidingen en post-bachelorcursussen die je naast je werk kunt volgen. Zo blijf je bij in je vak of kun je je specialiseren in een bepaalde richting. Interesse? Kijk op www.cvnt.nl.

Kopopleiding voor lerarenopleiding Scheikunde tweedegraads

Wil jij de passie voor jouw vak overbrengen op jongeren? De opleiding Chemie geeft toegang tot de kopopleiding voor de lerarenopleiding Scheikunde tweedegraads. Met deze praktijkgerichte opleiding is het mogelijk om in één jaar je tweedegraads bevoegdheid te halen. Lees meer over de kopopleiding leraar tweedegraads.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Doorstuderen?

De HU helpt je in jouw carrière om je kennis en vaardigheden te verbreden en verdiepen. Bekijk de masteropleidingen, deeltijd en duale opleidingen en cursussen die je bij de HU kunt volgen nadat je je bachelor hebt afgerond.

Werk en Studie 

Bekijk ons aanbod