Chemie

Locatie en faciliteiten

Padualaan 97

Locatie

Deze opleiding volg je in Utrecht, het adres is: Heidelberglaan 7. Je studeert hier samen met bachelor- en masterstudenten die een opleiding volgen binnen de thema’s gezondheidszorg of life sciences & chemistry. De Heidelberglaan is op Utrecht Science Park (USP) De Uithof. Op het USP vind je, naast andere locaties van Hogeschool Utrecht, ook gebouwen van de Universiteit, horeca en studentenflats. Een levendige campusomgeving dus.

Bereikbaarheid

De bus doet er ongeveer twintig minuten over en stopt voor het gebouw op de Heidelberglaan. Vanaf Utrecht CS vertrekt elke paar minuten een bus. Medio 2018 gaat de tram rijden en wordt de reistijd een stukje korter.
Fietsen, brommers en motoren kun je stallen op het plein aan de achterzijde van het gebouw.
Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren op USP De Uithof.

Faciliteiten

Instituutsplein

Dit is het hart van jouw opleiding. De ontmoetingsplek, werk- en studieplek voor studenten en docenten van jouw instituut. Je vindt er diverse werk- en overlegplekken en pantry’s met de koffieautomaten en printers. Hier kun je ook je afval gescheiden weggooien.

Werkplekken

In het gebouw zijn allerlei plekken waar je kunt studeren: projectruimtes, stiltewerkplekken en computerwerkplekken. Heb je zelf een laptop? Dan kun je overal een plekje zoeken, want in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Bibliotheek

Als HU-student kun je gratis gebruikmaken van alle locaties van de HU-Bibliotheek (HUB). De bibliotheken hebben een grote collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. Veel van deze bronnen zijn ook thuis toegankelijk via www.bibliotheek.hu.nl met je HU inloggegevens.

Sciencecafé en kiosk

Naast de entree vind je science café Het7de dat wordt gerund door de studieverenigingen en waar je terecht kunt voor koffie, broodjes, borrels en evenementen. Voor een kleine (lunch)maaltijd of een kop koffie kunt u terecht In de kiosk. .

Lockers

Op een aantal verdiepingen staan daglockers. Deze lockers werken met een pincode en gaan na sluitingstijd automatisch open. Dus haal je locker aan het einde van de dag altijd leeg.

Ask HU portal

Voor informatie over onderwijsondersteunende dienstverlening kun je terecht op de Ask HU portal (login), de zoekmachine voor studenten van Hogeschool Utrecht. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan vertelt de portal waar je terechtkunt. Bijvoorbeeld bij het Studenten Informatie Punt (STIP) (login) op de Padualaan. Bij het STIP kun je onder andere terecht met vragen over in- en uitschrijven voor cursussen en tentamens, cijferverwerking en het aanvragen van je diploma. Je vindt er ook allerlei praktische zaken zoals DUO-formulieren en reglementen.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

Heidelberglaan 7

Locatie-informatie

Sfeerimpressie Heidelbergln 7