Facility Management (Amersfoort)

In het kort

“Facility Management (FM) creëert en voegt waarde toe aan organisaties door het gastvrij, flexibel en optimaal faciliteren van werk en verblijf van individuen en groepen op het gebied services en huisvesting.” (LOOFD)

Hoewel Facility Management zich traditioneel richt op verblijfssituaties rondom werken, speelt FM ook bij andere verblijfssituaties (zoals wonen en vrije tijd) van individuen en groepen een rol van betekenis.

Professionals in het facilitaire werkveld zorgen ervoor dat ‘alles werkt’, zodat anderen kunnen werken, wonen of recreëren in een passende (‘fit for use’) omgeving. Denk hierbij aan huisvesting, werkplekinrichting, catering, servicedeks, schoonmaak, wagenpark, mobiliteit & bereikbaarheid, maar ook door gebruik te maken van slimme toepassingen zoals schoonmaakrobots, handige apps of flexibel in te delen werkplekken.

Als facility professional kun je goed strategisch denken maar heb je ook daadkracht. Je bent oplossingsgericht en hebt een brede blik, waarmee je over (lands)grenzen heen kunt kijken. Je kunt goed plannen, samenwerken en organiseren. Je hebt een dienstverlenende instelling en bent proactief. Weten of de opleiding Facility Management in Amersfoort iets voor jou is? Kijk op Past deze opleiding bij mij?

Beroepsperspectief

Facility management is een relatief jong vakgebied, met veel mogelijkheden voor innovatie. Het werkgebied van facility managers is erg breed. Je kunt aan de slag bij allerlei bedrijven en organisaties op het gebied van wonen, werken en verblijven. Functies waarin je terecht kunt komen zijn: inkoper, facility manager, (huisvestings)adviseur en projectmanager. Lees meer over het Beroepsperspectief.

Aanmelddeadline: 01 mei 2018
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.

Voor boeken en syllabi moet je rekening houden met € 450 tot € 700 per studiejaar.

Locatie: De Nieuwe Poort 21 Amersfoort
Omvang:

De totale opleiding heeft een omvang van 240 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Lees meer over de studiebelasting.

Toelatingseisen:

Diploma havo, vwo of mbo (niveau 4). Afhankelijk van je profiel moet je Wiskunde (A of B) en Economie of Management & Organisatie in je pakket hebben. Bekijk de toelatingseisen.

Studie in cijfers:

Lees meer over Studie in Cijfers.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Studievereniging Stura

Maak kennis met studievereniging Stura!

VR-meisje

Check de 360-video!