Human Resource Management

In het kort

Wil je nadenken over hoe bedrijven en mensen het beste uit zichzelf kunnen halen? Hoe het werk beter georganiseerd kan worden? Lijkt het je boeiend om bedrijven te helpen bij het binnenhalen en binnenhouden van geschikt personeel?

Heb je een brede belangstelling, heb je inlevingsvermogen, ben je tactvol? En trekt zowel het zakelijke als het sociale jou aan? Dan is de opleiding Human Resource Management (HRM) echt iets voor jou. Je profileert je op het gebied van personeel en organisatie of op het gebied van individu en arbeid. Bekijk wat je in deze opleiding gaat leren bij Opleidingsinhoud.

Driejarige opleiding HRM

De bacheloropleiding Human Resource Management kun je ook in drie jaar doen. De inhoud van de studie is hetzelfde als die van de vierjarige opleiding, alleen ligt het tempo hoger: elk studiejaar heeft dan een studielast van 80 EC (European Credits), in plaats van 60.

Beroepsperspectief

Na de opleiding kun je aan de slag als HR-adviseur, HR-manager, beleidsmedewerker, organisatieadviseur, arbeidsbemiddelaar of loopbaanadviseur. Lees meer over het Beroepsperspectief.

Aanmelddeadline: 01 mei 2018
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.

Voor literatuur en overige kosten moet je rekening houden met een bedrag tussen € 400 en € 600 per studiejaar. Voor deelname aan het introductiekamp in jaar 1 betaal je € 50 tot € 60.

Locatie: Padualaan 101 Utrecht
Omvang:

De totale opleiding heeft een omvang van 240 EC (European Credits). 1 EC staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Je kunt de opleiding HRM ook in drie jaar doen. Lees meer over Studiebelasting en lesvormen.

Toelatingseisen:

Diploma havo, vwo en mbo (niveau 4). Lees meer over de toelatingseisen.

Studie in cijfers:

Lees meer over Studie in Cijfers.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Deeltijd studeren?

Werk en Studie Deze opleiding in deeltijd