Leraar Basisonderwijs pabo (Utrecht en Amersfoort)

Locatie en faciliteiten in Amersfoort

De opleiding Leraar Basisonderwijs pabo kun je volgen in Utrecht of Amersfoort. Je maakt de keuze hiervoor al bij inschrijving en volgt dan de gehele opleiding in één van de twee plaatsen. Inhoudelijk zijn de opleidingen in Amersfoort en Utrecht gelijk.

De Nieuwe Poort 21

Op deze pagina lees je meer over de locatie in Amersfoort. Lees ook meer over de locatie in Utrecht.

Locatie

Het adres in Amersfoort is: De Nieuwe Poort 21. Dit is vlakbij het centrum. Je loopt in minder dan tien minuten van Amersfoort CS naar het gebouw.

Met de bus

De bus doet er een paar minuten over en stopt recht voor het gebouw. Om de paar minuten vertrekken meerdere bussen vanaf Amersfoort CS.

Met de fiets, brommer of motor

Fietsen, brommers en motoren kun je veilig stallen in een afgesloten fietsenkelder.

Met de auto

Rond het gebouw is maar beperkt plek voor auto’s. Houd rekening met betaald parkeren in parkeergarage Eemplein.

Faciliteiten

Werkplekken

Op de HU in Amersfoort zijn allerlei werkplekken: projectruimtes, themaruimtes en stiltewerkplekken. Je kunt je eigen laptop meenemen of gebruik maken van een computerwerkplek. In het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Bibliotheek

Als HU-student kun je gratis gebruikmaken van de locaties van de HU-Bibliotheek (HUB). De bibliotheken hebben een grote collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. . De collectie van de bibliotheek in Amersfoort is toegespitst op de HU opleidingen die je aan de Nieuwe Poort kunt volgen. Veel van deze bronnen zijn ook thuis toegankelijk via www.bibliotheek.hu.nl met je HU inloggegevens.

Collectie
Via de catalogus op de bibliotheeksite kun je de hele collectie doorzoeken. Vanuit huis reserveer je eenvoudig materialen en geef je aan op welke locatie je iets wilt ophalen. Op vertoon van je collegekaart kun je gratis lenen.

Hulp en training
Bij de informatiespecialisten van de HUB kun je terecht met vragen en ze helpen je met zoeken in de catalogus. In de bibliotheek kun je ook trainingen volgen op het gebied van informatievaardigheden. Zo leer je snel en handig zoeken in databanken.

Twee vestigingen
De HU Bibliotheek heeft twee vestigingen. Een locatie in Amersfoort (De Nieuwe Poort) en een grote centrale bibliotheek gevestigd op Padualaan 99 in Utrecht.

Universiteitsbibliotheek
Op vertoon van je HU-collegekaart en adreslegitimatie kun je ook gratis lid worden van de Universiteitsbibliotheek Utrecht.

Restaurant

Het restaurant is iedere werkdag open.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Padualaan 97

Padualaan 97
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 97

Locatie-informatie

Sfeerimpressie Padualaan 97

De Nieuwe Poort 21

De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort

Locatie-informatie

Sfeerimpressie De Nieuwe Poort 21