Leraar Basisonderwijs pabo (Utrecht en Amersfoort)

Locatie en faciliteiten in Utrecht

De opleiding Leraar Basisonderwijs pabo kun je volgen in Utrecht of Amersfoort. Je maakt de keuze hiervoor al bij inschrijving en volgt dan de gehele opleiding in één van de twee plaatsen. Inhoudelijk zijn de opleidingen in Amersfoort en Utrecht gelijk.

De Nieuwe Poort 21

Op deze pagina lees je meer over de locatie in Utrecht. Lees ook meer over de locatie in Amersfoort.

Locatie

Deze opleiding volg je in Utrecht, het adres is: Padualaan 97. Je studeert hier samen met bachelor- en masterstudenten die een opleiding volgen binnen het thema onderwijs & opvoeding. De Padualaan is op Utrecht Science Park (USP) De Uithof. Op het USP vind je, naast andere locaties van Hogeschool Utrecht, ook gebouwen van de Universiteit, horeca en studentenflats. Een levendige campusomgeving dus.

Bereikbaarheid

De bus doet er ongeveer twintig minuten over en stopt voor het gebouw op de Padualaan. Vanaf Utrecht CS vertrekt elke paar minuten een bus. Medio 2018 gaat de tram rijden en wordt de reistijd een stukje korter.
Fietsen, brommers en motoren kunt u veilig stallen onder het gebouw.
Komt u met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren op USP De Uithof.

Faciliteiten

Werkplekken

In het gebouw zijn allerlei plekken waar je kunt studeren: projectruimtes, stiltewerkplekken en computerwerkplekken. Heb je zelf een laptop? Dan kun je overal een plekje zoeken, want in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Bibliotheek

Als HU-student kun je gratis gebruikmaken van alle locaties van de HU Bibliotheek op de Padualaan 99. Deze centrale bibliotheek heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. Veel van deze bronnen zijn ook thuis toegankelijk via www.bibliotheek.hu.nl met uw HU inloggegevens.

Restaurant

Op de tweede verdieping vind je het restaurant en de frisdrank- en snoepautomaten. In het  restaurant kun je ’s avonds een warme maaltijd krijgen. Op alle verdiepingen staan automaten voor koffie en thee. Je betaalt overal met je pinpas, ook bij de automaten (alleen contactloos betalen).

Lockers

Op een aantal verdiepingen staan daglockers. Deze lockers werken met een pincode en gaan na sluitingstijd automatisch open. Dus haal je locker aan het einde van de dag altijd leeg.

Ask HU portal

Voor informatie over onderwijsondersteunende dienstverlening kun je terecht op de Ask HU portal (login), de zoekmachine voor studenten van Hogeschool Utrecht. Kun je het antwoord daar niet vinden? Dan vertelt de portal waar je terechtkunt. Bijvoorbeeld bij het Studenten Informatie Punt (STIP) (login) op de Padualaan. Bij het STIP kun je onder andere terecht met vragen over in- en uitschrijven voor cursussen en tentamens, cijferverwerking en het aanvragen van je diploma. Je vindt er ook allerlei praktische zaken zoals DUO-formulieren en reglementen.

Voorzieningen voor invaliden

Het gebouw heeft de volgende voorzieningen voor invaliden:

  • Alle verdiepingen zijn per lift te bereiken.
  • De liften zijn vrij toegankelijk.
  • Op elke etage is een invalidentoilet.
  • Zes parkeerplaatsen voor invaliden onder het gebouw.
  • Twee aangepaste computers voor studenten met dyslexie.
  • De interne bewegwijzering houdt rekening met slechtzienden en op de tweede, derde en vierde etage zijn zwaailichten. Deze gaan aan bij een ontruiming.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Padualaan 97

Padualaan 97
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 97

Locatie-informatie

Sfeerimpressie Padualaan 97

De Nieuwe Poort 21

De Nieuwe Poort 21
3812 PA Amersfoort

Locatie-informatie

Sfeerimpressie De Nieuwe Poort 21