Oefentherapie Cesar

In het kort

Ben jij sociaal, nieuwsgierig, creatief en ondernemend? Vind je het een mooie uitdaging om mensen te helpen om van hun klachten af te komen door hun beweeggewoontes te veranderen? Dan is de bacheloropleiding Oefentherapie Cesar iets voor jou.

Als oefentherapeut ben je een expert in gezond bewegen. Je weet alles over hoe spieren en gewrichten werken. Zo kun je mensen helpen die (pijn)klachten hebben door hun manier van bewegen. Samen kijk je welke beweeggewoontes de klachten veroorzaken. Je helpt ze om een nieuw beweeggedrag aan te leren.

 

Oefentherapie Cesar is een unieke studie, die je alleen bij Hogeschool Utrecht vindt. Het is een kleinschalige opleiding met een open sfeer en enthousiaste, deskundige docenten. De studie is heel praktijkgericht. Je krijgt vanaf het begin veel praktijklessen en loopt al in het eerste jaar stage. De vooruitzichten op een baan als oefentherapeut zijn goed.

Je kunt deze opleiding ook versneld doen (in drie jaar in plaats van vier), of de studie combineren met Fysiotherapie.

Past deze opleiding bij jou en waarom zou je deze studie nou juist bij de HU doen? Bekijk het onderdeel De opleiding. Benieuwd naar het beroepsperspectief en mogelijkheden om na deze opleiding door te studeren? Bekijk dan het onderdeel Na deze opleiding.

Voor collegejaar 2018/2019 komt de numerus fixus met decentrale selectie voor deze opleiding te vervallen. Na je aanmelding nodigen we je wel uit voor een studiekeuzecheck.

Aanmelddeadline: 01 mei 2018
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.
De kosten van verplicht aan te schaffen boeken/ apps is voor eerstejaars studenten ongeveer € 600,- en voor het tweede jaar ongeveer € 800,-. Deze boeken/ apps worden ook in het derde en vierde studiejaar gebruikt.

Locatie: Heidelberglaan 7 Utrecht
Omvang:

De totale opleiding heeft een omvang van 240 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Kijk voor meer informatie bij Studiebelasting en lesvormen.

Toelatingseisen:

Lees hier alles over de toelatingseisen.

Studie in cijfers:

Lees meer op Studie in Cijfers.

Open dag 7 oktober

Student in gesprek met scholier en ouder over studiekeuze tijdens de open dag Kom je ook?

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht

Studievereniging Paramedus

Maak kennis met studievereniging Paramedus!

VR-meisje

Check de 360-video!

Opleiding Oefentherapie Cesar

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten