Oefentherapie Cesar

Decentrale selectie

Voor deze opleiding geldt een maximum aantal aanmelders. De opleiding selecteert studenten op basis van vooraf bepaalde criteria. Wil je meedoen aan de selectie? Meld je dan op tijd aan, dus uiterlijk 15 januari 2017, via Studielink. Meer over de selectiecriteria vind je hieronder en op www.numerusfixus.hu.nl. Je mag je in Studielink voor twee numerus fixus opleidingen tegelijk aanmelden.

Procedure

De opleiding Oefentherapie Cesar selecteert haar studenten via een decentrale selectie op 16 maart 2017. Dat wil zeggen dat alle kandidaten door de opleiding worden geselecteerd. De opleiding selecteert de nieuwe studenten op een aantal criteria die van tevoren door de opleiding zijn bepaald.

Deze decentrale selectieprocedure is van toepassing voor:

  • reguliere 4-jarige bacheloropleiding;
  • versnelde route;
  • dubbelkwalificatie.

Op basis van onderstaande criteria selecteert de opleiding studenten:

  • Het maken van verplichte toets met als doel het analytisch vermogen van de potentiële student te toetsen (assessment).
  • Intakegesprek met inhoudelijke docent om de motivatie en geschiktheid voor het beroep van de potentiële student te onderzoeken. Hierin wordt de op het opleidings-aanmeldformulier genoteerde motivatie meegenomen.
Selectiecriterium Instrument Maximaal te behalen score
Motivatie
Motivatiebrief 20 punten
Capaciteit
Toets
20 punten
Beroepsoriëntatie
Gesprek
4 punten
Totaal
  44 punten

Onder de 100 aanmeldingen is iedereen in principe toelaatbaar. Wanneer de opleiding boven de 100 aanmeldingen uitkomt, dan zal de opleiding selecteren op basis van de uitkomsten van de toetsen en de gesprekken. Na aanmelding ontvang je een digitale intake. Deze vragenlijst is geen onderdeel van het selectietraject.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten