Oefentherapie Cesar

Decentrale selectie

Voor deze opleiding geldt een maximum aantal aanmelders. De opleiding selecteert studenten op basis van vooraf bepaalde criteria. Wil je meedoen aan de selectie? Meld je dan op tijd aan, dus uiterlijk 15 januari 2017, via Studielink. Meer over de selectiecriteria vind je hieronder en op www.numerusfixus.hu.nl. Je mag je in Studielink voor twee numerus fixus opleidingen tegelijk aanmelden.

Procedure

De opleiding Oefentherapie Cesar selecteert haar studenten via een decentrale selectie op 16 maart 2017. Dat wil zeggen dat alle kandidaten door de opleiding worden geselecteerd. De opleiding selecteert de nieuwe studenten op een aantal criteria die van tevoren door de opleiding zijn bepaald.

Deze decentrale selectieprocedure is van toepassing voor:

  • reguliere 4-jarige bacheloropleiding;
  • versnelde route;
  • dubbelkwalificatie.

Op basis van onderstaande criteria selecteert de opleiding studenten:

  • Het maken van verplichte toets met als doel het analytisch vermogen van de potentiële student te toetsen (assessment).
  • Intakegesprek met inhoudelijke docent om de motivatie en geschiktheid voor het beroep van de potentiële student te onderzoeken. Hierin wordt de op het opleidings-aanmeldformulier genoteerde motivatie meegenomen.

Onder de 100 aanmeldingen is iedereen in principe toelaatbaar. Wanneer de opleiding boven de 100 aanmeldingen uitkomt, dan zal de opleiding selecteren op basis van de uitkomsten van de toetsen en de gesprekken. Na aanmelding ontvang je een digitale intake. Deze vragenlijst is geen onderdeel van het selectietraject.

Startdatum:

Start: September 2017

Aanmelddeadline: 15 januari 2017
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter bereken je welk collegegeldtarief voor jou van toepassing is.

De kosten van verplicht aan te schaffen boeken is voor eerstejaars studenten ongeveer € 800,- en voor het tweede jaar ongeveer € 600,-. Deze boeken worden ook in het derde en vierde studiejaar gebruikt.
Locatie: Heidelberglaan 7 Utrecht
Omvang:

De totale opleiding heeft een omvang van 240 ECTS credits. 1 ECTS credit staat gelijk aan een studielast van 28 uur. Kijk voor meer informatie bij Studiebelasting en lesvormen.

Toelatingseisen:

Lees hier alles over de toelatingseisen.

Loting en/of selectie:

Voor deze opleiding geldt een decentrale selectie.

Studie in cijfers:

Lees meer op Studie in Cijfers.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten